• Suklaafaneille tumma suklaa sopii lihaisaan ja pippuriseen kastikkeeseen, kunhan suklaata malttaa käyttää maltillisesti.
  • Suklaata ei saa keittää, vaan kastike on heti tarjoilukelpoinen, kun suklaa on sulanut.
  • Voit kokeilla myös chilisuklaalla, jätä tällöin erikseen lisättävä chilimauste pois.

Ainekset noin 4:lle annosta

400
g
naudan tai härän fileesuikaleita
1
punasipuli
3-4
dl
vettä
1
rkl
riista- tai lihafondia
1
tl
mustapippuria
tl
chilijauhetta
100
g
ranskankermaa tai tuorejuustoa
50
g
tummaa suklaata
Lisäksi:

Ohje

  1. Paahda fileesuikaleet ja sipulisilppu pannulla. Ripottele vehnäjauhoja joukkoon paahtumaan, sekoittele koko ajan. Lisää neste ja mausteet. Anna kypsyä miedolla lämmöllä n. 10 min.

  2. Lisää ranskankerma tai tuorejuusto ja tummat suklaapalat. Anna suklaan vain sulaa joukkoon, ota heti pois liedeltä.

  3. Keitä makaronit yhtä aikaa kastikkeen valmistuksen kanssa. Tarjoile kastike juuri keitetyn Keltainen Sydän Makaronin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.