ruoanvalmistus sulatejuustoa (cheddar tai chili) (250 g)
1
rku
korianteria
1
rku
minttua
Pinnalle:
1
dl
juustoraastetta
1-2
tl
hunajaa tai siirappia
Ohje
Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, ilman kantta, 8 minuuttia. Katkaise lämpö, laita kansi päälle ja anna vetäytyä 5 minuuttia.
Silppua pekoni, chilit ja jalapenot ja siirrä silput suureen paistinpannuun tai paistokasariin. Kuullota pari minuuttia. Lisää jauheliha ja mausteet pannuun, ruskista muruksi.
Lisää tomaattimurska, sulatejuusto ja ruokokidesokeri ja hauduta pari minuuttia.
Lisää silputut yrtit ja makaronit joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada seos uunivuokaan, ripottele juustoraaste pinnalle ja valuta ohuet hunaja- tai siirappiraidat päälle.