Pastasalaatit maistuvat kaiken ikäisille. Kotimaisesta simpukkapastasta valmistettu salaatti on sopivan mieto ja sopii arkeen ja juhlahetkiin. Kinkun voit korvata halutessasi broilerilla ja maustaa kastiketta currylla.

Ainekset 4:lle annosta

1
l
vettä
1
tl
suolaa
400
g
saunapalvikinkkua
200
g
juustoa
1-2
omenaa
2
maustekurkkua
1
punainen paprika
250
g
tummia siemenettömiä viinirypäleitä
425/225
g
mangoviipaleita
2
prk
kermaviiliä
1
dl
majoneesia
2
rkl
sinappia
1
rkl
viinietikkaa
ripaus suolaa
(persiljaa)

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta.
  2. Keitä 7-8 minuuttia ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa saunapalvikinkku ja juusto suikaleiksi tai kuutioiksi.
  3. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa suikaleiksi ja kuutioiksi. Paloittele myös maustekurkku ja paprika. Puolita viinirypäleet halutessasi. Paloittele valutettu mango.
  4. Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kermaviili, majoneesi, sinappi, viinietikka ja suola ja kääntele salaatin joukkoon.
  5. Tarkista maku. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.
Resepti:
Kati Jaakonen, Hellapoliisi Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.