Ainekset 4-5:lle, iso uunivuoka tai 6 annosvuokaa annosta

Kanaseos:
2
rkl
öljyä
400
g
broilerin fileesuikaleita
2
sipulia
n.3
valkosipulinkynttä
3
rkl
pestokastiketta
Pasta:
Kastike:
1
rkl
voita
2
dl
ruokakermaa
4
dl
maitoa
200
g
pehmeää kuivattua aprikoosia
1
tl
suolaa
1
tl
viherpippuria
1
dl
tuoretta basilikasilppua
100
g
uuninkestävää juustoraastetta

Ohje

  1. Paista öljyssä fileesuikaleet, suikaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti pannulla. Lisää pestokastike. Kypsennä pastat kiehuvassa vedessä n. 7 min, valuta lävikössä.
  2. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Lisää jauhot, kerma ja maito vatkaten koko ajan tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää suikaloidut, pehmeät aprikoosit. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Lisää joukkoon juustoraaste.
  3. Voitele uunivuoka tai 5 pienempää annosvuokaa, kaada siihen pastat, lihat ja kastike. Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

VINKKI: Voit käyttää myös maustamattomia, runsaskuituisia Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaroneja tai Keltainen Kukka Makaroneja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Satu Nyström/A-lehdet

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.