Klassinen kreikkalainen salaatti pastaversiona.

Ainekset 4:lle annosta

1
pieni kurkku kuutioituna
1
pieni paprika hienoksi kuutioituna
kourallinen kirsikkatomaatteja pilkottuna
15
kalamata-oliivia kivet poistettuna ja viipaloituna
150
g
fetaa hienoksi kuutioituna
5
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
punaviinietikkaa
pieni kourallinen basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita kaikki ainekset paitsi pasta ja basilika yhteen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  2. Keitä fusillit runsaassa vedessä kypsiksi paketin ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmässä vedessä. Valuta huolella.

  3. Sekoita pasta ja hienonnettu basilika kasvisten joukkoon. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.