Maailman paras lohipasta valmistuu nopeasti ja vaivattomasti – täydellinen arkiruoka, joka maistuu aina! Tämä ihana lohipasta yhdistää Myllyn Paras Pikku Kierrepastan pehmeän lohen ja täyteläisen kermakastikkeen, joka saa makua tuoreesta tillistä ja ripauksesta valkopippuria. Helppo kermainen lohipasta hurmaa koko perheen ja on pöydässä vain hetkessä. Tämä resepti on loistava valinta niin arkeen kuin juhlavampaankin hetkeen.

Ainekset 4 annosta

2
rkl
voita
500
g
ruodotonta ja nahatonta lohifileetä
1
dl
tuoretta tilliä
n. ½
tl
suolaa
n. ½
tl
jauhettua valkopippuria
4
dl
ruokakermaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 
  2. Valmista pastan keittämisen aikana lohikastike kuumentamalla ensin voi paistinpannulla. Paista lohifilee voissa molemmin puolin. Painele lohifilee lastalla pienemmiksi paloiksi.
  3. Hienonna tuore tilli ja lisää suurin osa tillistä lohen joukkoon yhdessä suolan ja valkopippurin kanssa. 
  4. Kaada päälle kerma ja kuumenna niin, että kerma kiehahtaa. Anna kastikkeen hautua sen aikaa, että pasta on kypsää. 
  5. Valuta kypsäksi keitetty pasta lävikössä ja lisää pasta lohikastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. 
  6. Ripottele päälle hienonnettua tilliä.
Resepti:
Taru Vihavainen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.