Feta-kasvismakaronilaatikko on herkullinen ja täyteläinen kasvisruoka, joka tuo vaihtelua perinteiseen makaronilaatikkoon. Myllyn Paras Makaronilla tai Tummalla Makaronilla valmistettu laatikko saa makua suolaisesta fetasta ja eri kasviksista, kuten porkkanasta, herneistä ja paprikasta. Tuore basilika ja ripaus mausteita viimeistelevät ruoan.

Kasvismakaronilaatikko on helppo valmistaa ja täynnä makua! Voit varioida kasviksia mielesi mukaan ja tehdä laatikosta erilaisia versioita. Tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa, ja saat täyttävän aterian, joka maistuu koko perheelle.

Ainekset uunivuoallinen, n. 10 annosta

200
g
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
1
sipuli
200
g
porkkanaa suikaleina
100
g
herneitä, paprikaa tms.
2
rkl
tuoretta silputtua basilikaa (tai 1 tl kuivattua maustetta)
3
munaa
7
dl
maitoa
tl
valkopippuria
½-1
tl
suolaa
1
tl
paprikajauhetta

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada valutetut makaronit, silputtu sipuli, porkkanasuikaleet ja jäiset pakastevihannekset voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita yrttimausteet ja juusto pieninä nokareina sekaan. Kaada päälle maustettu munamaito. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 1 tunti.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.