Ruskista jauheliha ja sipulisilppu pannulla. Lisää suikaloidut porkkanat, viipaloidut varsisellerin varret ja muut aineet ohjeen järjestyksessä, paitsi herkkusieniviipaleet.
Anna kiehahtaa ja hauduta sen jälkeen kastiketta miedolla lämmöllä ½-1½ tuntia aina välillä sekoittaen, jotta kastike saa täyteläisen maun. Lisää joukkoon vesitilkkaan sekoitettu suuruste. Anna kypsyä minuutti.
Lisää lopuksi herkkusienet. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras Spagetin kanssa. Ripottele annoksen pinnalle juustoraastetta.
Hienoa löytää resepti pitkän ajan jälkeen. Luulimme keksineet sen kaverini kanssa yli 30v sitten. Kaksi kaverusta kokkaili tyttöystävilleen kaikenlaisia keitoksia. Tämä todettiin hyväksi ainakin muutamien valkkari pullojen (kuuluu reseptiin) jälkeen oivalliseksi.