Airfryer-makaronilaatikko on kätevä tapa saada klassikkoruoka nopeasti ja vaivattomasti pöytään, eikä uunia tarvitse käyttää. Rapean pinnan ja mehevän sisuksen ansiosta tämä versio eroaa perinteisestä, ja airfryer-makaronilaatikko valmistuu nopeasti ilman turhaa vaivaa. Täydellinen ratkaisu, kun haluat herkullista kotiruokaa helposti.

Resepti hyödyntää Myllyn Paras Makaronia, maukasta jauhelihaa ja mausteita, jotka kypsyvät airfryerissä ihanan rapeaksi kokonaisuudeksi. Tarjoile tämä nopea ja maukas makaronilaatikko raikkaan salaatin ja ketsupin kera!

Ainekset 4 annosta

400
g
naudan jauhelihaa (10 %)
1
tl
rypsiöljyä
1
sipuli
1
tl
suolaa
1
tl
curry
1
tl
paprikajauhe
¼
tl
mustapippuria
7
dl
kevytmaitoa
2
kananmunaa

Ohje

  1. Laita jauheliha airfryerin öljyttyyn paistovuokaan. Paloittele jauheliha lastalla. Kypsennä 180-asteessa 10 minuuttia.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipuli, suola, curry, paprikajauhe ja mustapippuri jauhelihan sekaan. Sekoita ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. 
  3. Lisää päälle makaronit, maito ja kulhossa haarukalla kevyesti vatkatut kananmunat. Sekoita. Kypsennä 15 minuuttia ja sekoita tarvittaessa vielä kerran. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsennystä 20 minuuttia.
  4. Tarjoa makaronilaatikko raikkaan salaatin ja ketsupin kanssa.

VINKKI! Voit valmistaa makaronilaatikon myös airfryeriin mahtuvassa vähintään 1,5 litran uunivuoassa. 

Resepti:
Mika Rampa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.