Valmista Myllyn Paras Lasagnelevyistä helppo ja herkullinen arkiruoka.

Ainekset 4 annosta

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
oliiviöljyä
400
g
naudan jauhelihaa (10 %)
2
rkl
tomaattipyrettä
2
tl
oreganoa
2
tl
timjamia
½
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria
2
tlk
tomaattimurskaa (á 400 g)
2
dl
vettä
2
lihaliemikuutiota
150
g
kirsikkatomaatteja
1
pkt
burratajuustoa (125 g)
½
rku
basilikaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa kannellisessa pannussa ja ruskista jauheliha. 
  2. Lisää sipulit ja paista kunnes sipuli on pehmeää. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Lisää pannulle tomaattimurska ja vesi. Murustele joukkoon lihaliemikuutiot. Anna kiehahtaa.
  4. Riko lasagnelevyt muutamaan osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna kiehua kevyesti poreillen noin 15–20 minuuttia. Sekoita puolivälissä kypsennystä. Lisää tarvittaessa vettä, mikäli kastike on liian paksua. Tarkista pastan kypsyys.
  5. Viipaloi kirsikkatomaatit. Revi burratajuusto lasagnen päälle ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele basilikan lehdillä. 
Resepti:
Mika Rampa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.