Haettu sivustolta 22.11.2024
Valmista Myllyn Paras Lasagnelevyistä helppo ja herkullinen arkiruoka.
Ainekset 4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
oliiviöljyä
400
g
naudan jauhelihaa (10 %)
2
rkl
tomaattipyrettä
2
tl
oreganoa
2
tl
timjamia
½
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria
2
tlk
tomaattimurskaa (á 400 g)
2
dl
vettä
2
lihaliemikuutiota
150
g
kirsikkatomaatteja
1
pkt
burratajuustoa (125 g)
½
rku
basilikaa
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa kannellisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
- Lisää sipulit ja paista kunnes sipuli on pehmeää. Mausta tomaattipyreellä, oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää pannulle tomaattimurska ja vesi. Murustele joukkoon lihaliemikuutiot. Anna kiehahtaa.
- Riko lasagnelevyt muutamaan osaan ja upota ne kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna kiehua kevyesti poreillen noin 15–20 minuuttia. Sekoita puolivälissä kypsennystä. Lisää tarvittaessa vettä, mikäli kastike on liian paksua. Tarkista pastan kypsyys.
- Viipaloi kirsikkatomaatit. Revi burratajuusto lasagnen päälle ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele basilikan lehdillä.
Resepti:
Mika Rampa
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua