Haettu sivustolta 2.11.2024
Ainekset 4 annosta
5
kpl
valkosipulin kynttä
50
g
voita tai oliiviöljyä
8-10
dl
vettä
suolaa keitinveteen
½
dl
hienonnettua rakuunaa tai persiljaa
50
g
pinaattia
200
g
kypsiä valkopapuja tai voipapuja
1-2
rkl
sitruunan mehua
Ohje
- Leikkaa valkosipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää pannulle voi tai oliiviöljy. Anna valkosipuleiden ruskistua kullanruskeiksi ja mikäli käytät voita, anna senkin ruskistua.
- Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä rakettispagettia kiehuvassa vedessä noin 6 minuuttia. Jätä keitinvettä talteen pastan viimeistelyyn.
- Hienonna yrtit ja pinaatti. Valuta pavut siivilän läpi.
- Lisää pavut valkosipuleiden joukkoon ja ruskista hetki.
- Sekoita joukkoon pasta, hienonnetut yrtit, sitruunanmehu, pinaatti ja ½ dl - 1 dl pastavettä. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
Resepti:
@foodbytwins, kuva: Noora Väänänen
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
Kommentteja ja keskustelua