Tämä helppo pinaattipasta valmistuu uunissa ilman pastan esikeittämistä. Näin aikaa vapautuu yhdessäoloon tai muihin askareisiin ruoan hautuessa uunissa. Helppokäyttöinen pakastepinaatti sekä valmiiksi siivutetut aurinkokuivatut tomaatit antavat herkullista makua tälle yhdessä vuoassa valmistuvalle pastalle.
Ainekset vain mitataan uunivuokaan ja annetaan ruoan hautua vajaan puolen tunnin ajan. Arkeen ja juhlaan sopiva pinaattipasta viimeistellään vielä ricotta-juustolla, parmesaaniraasteella sekä tuoreilla yrteillä.
Myllyn Paras Spagetit pyöritellään sellaisenaan vuokaan lisätyssä oliiviöljyssä ennen kypsennystä, jolloin ne pysyvät mukavan irtonaisina, vaikka kypsennyksen aikaan niitä ei sekoiteta. Kun pinaattipasta on hautunut ja ricotta-juusto on lisätty joukkoon, sekoitetaan spagetti hyvin kaikkien vuoassa olevien ainesten kanssa sekaisin. Pinaattipasta viimeistellään vielä parmesaaniraasteella sekä tuoreilla yrteillä. Tämä ruoka on parhaimmillaan suoraan uunista tarjolle nostettaessa
Kommentteja ja keskustelua