Haettu sivustolta 22.11.2024
Ainekset 4 annosta
250
g
kirsikkatomaatteja
1
pieni kesäkurpitsa (250 g)
2
valkosipulinkynttä
1
punainen mieto chili
1
pkt
halloumijuustoa (200 g)
2
rkl
tomaattipyrettä
½
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria
3
kevätsipulin vartta
½
rku
basilikaa
Ohje
- Halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori valkosipuli ja hienonna. Hienonna chili. Leikkaa halloumijuusto viipaleiksi.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvettä (1 dl) ja valuta pasta.
- Kuumenna pannulla öljy ja paista halloumiviipaleet kauniin värisiksi. Nosta lautaselle odottamaan.
- Lisää pannulle kirsikkatomaatit, kesäkurpitsa, valkosipuli ja chili. Paista 2–3 minuuttia. Lisää tomaattipyre ja keitinvesi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna hautua muutama minuutti.
- Lisää pannulle pasta ja anna lämmetä. Hienonna kevätsipuli. Viimeistele pasta paistetulla halloumijuustolla, hienonnetulla kevätsipulilla ja basilikan lehdillä.
Resepti:
Mika Rampa
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua