Ainekset 4 annosta

250
g
kirsikkatomaatteja
1
pieni kesäkurpitsa (250 g)
2
valkosipulinkynttä
1
punainen mieto chili
1
pkt
halloumijuustoa (200 g)
2
rkl
tomaattipyrettä
½
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria
3
kevätsipulin vartta
½
rku
basilikaa

Ohje

  1. Halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori valkosipuli ja hienonna. Hienonna chili. Leikkaa halloumijuusto viipaleiksi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvettä (1 dl) ja valuta pasta.
  3. Kuumenna pannulla öljy ja paista halloumiviipaleet kauniin värisiksi. Nosta lautaselle odottamaan.
  4. Lisää pannulle kirsikkatomaatit, kesäkurpitsa, valkosipuli ja chili. Paista 2–3 minuuttia. Lisää tomaattipyre ja keitinvesi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna hautua muutama minuutti.
  5. Lisää pannulle pasta ja anna lämmetä. Hienonna kevätsipuli. Viimeistele pasta paistetulla halloumijuustolla, hienonnetulla kevätsipulilla ja basilikan lehdillä.
Resepti:
Mika Rampa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.