SuomiPopin kuuntelijoille erityisesti suunniteltu pasta.

Nopea ruoka arkeen, juhlavamman saa tekemällä yksilölliset annokset lautasille niin, että tuore lohi paistetaan erikseen annokseen.

Katso video ohjeen alta, kuinka Taavi Salmivaara ja Arja Savela valmistivat tämän pastawokin.

Ainekset 4:lle annosta

1-2
rkl
voi-öljyseosta
1-2
sipulia varsineen
1-2
isohkoa porkkanaa suikaleina
1
tlk
kookosmaitoa (4 dl) + 3 dl vettä
1
rkl
vihreä thai-currytahnaa tai vastaavaa
½-1
chilipaprikaa hienonnettuna
300
g
bambunversoja sisältävää pakastevihannessekoitusta
400
g
savulohta suikaleina
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustolastuja

Ohje

  1. Kuumenna voi-öljyseoksessa paistinpannulla sipuli- ja porkkanasuikaleet. Lisää kookosmaito ja vesi, anna kiehahtaa.

  2. Lisää pasta ja maustavat aineet, anna kypsyä 7 minuuttia.

  3. Lisää lohipalat ja bambu-vihannesseos ja anna hautua minuutti-pari. Mausta ja koristele basilikalla ja parmesaanilastuilla. Tarjoile heti.

VINKKI: Kokeile kookosmaidon tilalle sinihomejuusto- tai kolmen juuston kermaa. Saat uutta makua ruokaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.