keräsalaatti tai 1 ruukku tammenlehväsalaattia tai rucolaa
Kastike:
⅓
dl
säilykeananaksen lientä
⅓
dl
rypsi- tai avokadoöljyä
1
tl
raastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2
tl
tummaa ruokosokeria tai fariinisokeria
⅓
tl
rouhittua punapippuria tai mustapippuria
⅓
tl
chilijauhetta tai 2-3 puristettua valkosipulinkynttä
⅓
tl
yrttisuolaa
Ohje
Keitä pasta kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
Suikaloi kurkku tai kiehauta sokeriherneen palot. Kypsennä broilerin fileepalat tai sulata katkaravut.
Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku.
Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Sekoita ainekset ja kastike keskenään. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele mieleiseksi.