Haettu sivustolta 22.11.2024
Klassinen pastasalaatti, joka komistellaan pannulla meheväksi paistetuilla rintafileillä. Erinomainen evässalaatti piknikhommiin.
Ainekset 4 annosta
3
broilerin rintafileetä
1
tl
valkosipulijauhetta
suolaa ja mustapippuria
2
rkl
oliiviöljyä
6
siivua
kypsäksi paistettua pekonia murusteltuna
200
g
krisikkatomaatteja puolitettuina
100
g
babypinaattia
1
pieni punasipuli ohuina siivuina
3
rkl
hienonnettua tuoretta tilliä
Kastike
5
rkl
oliiviöljyä
3
rkl
punaviinietikkaa
1
tl
oreganoa
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
tl
Dijonin sinappia
suolaa ja mustapippuria
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta ja laita isoon tarjoiluastiaan.
- Mausta rintafileet valkosipulijauheella, suolalla ja mustapippurilla. Paista fileet öljyssä kypsiksi, noin 7-9 minuuttia per puoli. Anna jäähtyä ja leikkaa noin sentin paksuiksi siivuiksi.
- Sekoita kastikeainekset.
- Sekoita pastan sekaan pekonimurut, kirsikkatomaatit, babypinaatti, punasipuli ja tilli. Asettele päälle fileeviipaleet ja ripottele päälle salaattikastike.
Resepti:
Resepti: Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua