Haettu sivustolta 17.11.2024 Oliivi-sardelli-pastasalaatti Oliivi-sardelli-pastasalaatti Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min kananmunaton laktoositon maidoton R
Erinomaisen toimiva muhkean makuinen kylmä salaatti buffapöytään. Pastoista juuri fusilli on muodoltaan kiitollisin keräämään kastikkeiden makuja pinnoilleen. Ainekset 4 annosta 400 g Myllyn Paras Kierrepastaa 20 vihreää paksua oliivia 3 rkl kapriksia Kastikkeeseen: 2 dl oliiviöljyä 10 sardellifileetä 1 sitruunan kuori raastettuna 2 rkl sitruunamehua kourallinen basilikanlehtiä suolaa ja mustapippuria Ohje Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Viipaloi oliivit ja murskaa kaprikset. Laita kaikki kastikeainekset sauvasekoittimen mentävään kulhoon ja surauta sileäksi. Yhdistä pasta ja kastike tarjoiluastiassa. Sirottele päälle oliivit ja kaprikset. Tarjoa kylmänä tai huoneenlämpöisenä. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Pastasalaatti Zorbas Kuva Kreikkalainen ohra-feta-sardellisalaatti Kuva Ohrainen feta-granaattiomenasalaatti Salaatit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kermainen kanakeitto Hunajainen kaura-omenapuuro Uusi Päärynä-kinuski joulutortut Kinuskiset omenaleivokset
Kommentteja ja keskustelua