Ainekset 4-6 annosta

8-10
dl
vettä
1
iso punasipuli
500
g
kirsikkatomaatteja
(1
kurkku - huom! vettyy säilytyksen aikana, voit korvata lisäämällä tomaatteja)
2
paprikaa
200
g
fetajuustoa
100-150
g
kalamata-oliiveja
Salaatinkastike
½
dl
Extra neitsyt oliiviöljyä
2
rkl
yrttistä mausteseosta esim. Välimeren mausteseos
½
sitruunan mehu
ripaus suolaa
halutessasi tuoreita yrttejä, kuten minttua, tilliä tai basilikaa

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä makaronia kiehuvassa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta siivilässä kylmän veden alla, jotta saat pastasta irtonaista. Sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä. 
  2. Hienonna punasipuli. Halkaise kirsikkatomaatit. Pilko kurkku ja paprikat kuutioiksi. Murustele feta.  
  3. Tee kastike. Sekoita keskenään oliiviöljy, kuivatut yrtit, sitruunan mehu sekä ripaus suolaa. Maista kastiketta ja mausta tarvittaessa lisää.   
  4. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. 
  5. Tarjoa huoneenlämpöisenä. 
Resepti:
@foodbytwins, kuva: Noora Väänänen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.