Tämä herkullinen salaatti yhdistää Myllyn Paras Pikku Sydänpastan, grillatun broilerin ja raikkaat kasvikset täydelliseksi kokonaisuudeksi. Salaattijuustokuutiot yrttiöljyssä tuovat täyteläistä makua, ja kikherneet lisäävät ruokaisuutta. Pienet tomaatit ja salaattisekoitus tekevät tästä salaattiateriasta sekä kauniin että maistuvan. Kana-pastasalaatti sopii mainiosti arjen lounaaksi tai vaikkapa buffetpöytään.

Ainekset 4-6 annosta

1
prk
salaattijuustokuutioita yrttiöljyssä (340 g/ 200 g)
1
pkt
kikherneitä (380 g/230 g)
300
g
pieniä tomaatteja
150
g
salaattisekoitusta
1
grillattu broileri
(suolaa)

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 
  2. Huuhtele kypsä valutettu pasta kylmällä vedellä siivilässä ja kaada pasta isoon kulhoon. 
  3. Valuta salaattijuuston yrttiöljy toiseen pienempään kulhoon ja lisää salaattijuustokuutiot pastan joukkoon. 
  4. Lisää joukkoon vielä n. puoli desilitraa salaattijuuston yrttiöljyä ja sekoita hyvin. 
  5. Valuta kikherneet ja huuhtele ne. 
  6. Pilko tomaatit. 
  7. Sekoita kikherneet, tomaatit ja salaattisekoitus pastan joukkoon. 
  8. Irrota valmiiksi grillatusta broilerista liha ja pilko tai revi broilerin liha sopivan kokoisiksi paloiksi. Lisää broilerin liha pastasalaatin joukkoon ja sekoita huolellisesti. 
  9. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Resepti:
Taru Vihavainen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.