• Luomu Makaroni, perinteinen sarven muotoinen makaroni, valmistetaan luomuvehnäjauhosta ja vedestä.
  • Kun marinoit eli maustat makaroneja salaatinkastikkeessa jonkin aikaa, saat pastaan enemmän makua.
  • Mikäli haluat, että ohje on mahdollisimman luomu, käytä myös muut aineet luomuna.
  • Lisää salaattiin halutessasi tuoretta luomu- tai luonnonyrttiä.

Ainekset noin 4:lle annosta

2-3
sipulia varsineen
15
cm
kurkkua kuutioina
4
tomaattia lohkoina
200
g
savujuustoa suikaleina
1
salaattiruukku
1
retiisinippu
Kastike:
½
dl
rypsiöljyä
½
dl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
½
tl
yrttisuolaa

Ohje

  1. Keitä makaronit "al dente", 6 minuuttia, valuta lävikössä huuhtoen kylmällä vedellä.

  2. Valmista kastike ja laita makaronit marinoitumaan siihen.

  3. Halkaise retiisit ja sekoita keskenään muut salaatin aineet. Lisää marinoituneet makaronit kastikkeineen.

VINKKI: Voit käyttää savujuuston tilalla savukinkkua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.