Ainekset noin 4:lle annosta

2
rkl
öljyä tai margariinia
2
sipulia
2
valkosipulia
n.300
g
kana-, kala- tai lihasuikaleita
200
g
napostelu- tai minipakasteporkkanoita
n.5
dl
vettä + 1 kanaliemikuutio
1
tl
currya
1
tl
jeeraa (juustokuminaa) tmv.
1
tl
mustapippurirouhetta
(200
g
parsakaalin kukintoja)
1
persiljanippu

Ohje

  1. Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia, suikalelihoja ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet.

  2. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä halutessasi parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.