Jos haluat käyttää sitruunankuorta mausteena, pese ensin sitruuna huolellisesti ja raasta kuori.
Aloita sitten taikinan valmistus vatkaamalla munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos vaahtoon vuorotellen nesteiden ja rasvan kanssa. Lisää sitruunan raastettu kuori taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min muffinssien koosta riippuen.
VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!
Kaapissa ei ollut karkeita vehnäjauhoja. Laitoin desin kauraleseitä jauhomäärän lisäksi, eikä ollut limppariakaan, laitoin sitruunamehua ja maitoa. 12 kappaletta ihania kuppikakkuja, nam! Kiitos ihanasta reseptistä.
Minun versiossani 150g pehmeää rasvaa ja sokeri vatkataan vaahdoksi, jonka jälkeen 2 kpl munia lisätään joukkoon koko ajan vatkaten. Sen jälkeen kuivat aineet ja 1,5dl maitoa johon on sekoitettu sitruunamehu (puolikas sitruuna riittää) + kuori lisätään vuorotellen sekaan. Limpparia ei laiteta ollenkaan.
Muffinsseista tulee Hyperkuohkeita ja ne ovat hyviä vielä päivienkin päästä.
tää ohje on maailman paras! kokeilin muffinssien tekoa jollain vanhalla ihme ohjella ja paistoin niitä puoli tunti ja ne oli raakoja!!näitä vartti niin uuladidaa!<33