Tämä helppo kanapastasalaatti sopii täydellisesti piknikille. Raikkaat kasvikset, mehevä broileri ja maukas kastike tekevät siitä täyttävän ja herkullisen. Parhaan maun saat, kun annat salaatin tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ainekset 4 annosta

2
(450 g) kypsää broilerin koipireittä
1
punainen paprika
2
porkkanaa
1
hapan omena
3
kevätsipulin vartta
50
g
babypinaattia
Kastike:
1
dl
majoneesia
150
g
ranskankermaa
1
rkl
valkoviinietikkaa
1
rkl
dijonsinappia
½
tl
valkosipulijauhetta
½
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele pasta kylmällä vedellä ja valuta se.
  2. Poista broilerista luut ja halutessasi nahka.  Paloittele broileri veitsellä.
  3. Halkaise paprika, poista kanta, siemenet ja valkoinen osa. Hienonna paprika pieniksi kuutioiksi. Kuori ja raasta porkkanat raastimen karkeimmalla terällä. Poista omenasta kara ja kuutio se. Hienonna kevätsipulit.
  4. Yhdistä pasta, broileri, hienonnetut kasvikset ja pinaatti.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa ja lisää salaatin sekaan. Sekoita ja anna maustua vähintään tunti jääkaapissa.
Resepti:
Mika Rampa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.