Seijan taatelikakku
![Seijan Taatelikakku](/sites/default/files/images/seijan_taatelikakku1_0.jpg)
Taatelikakku on joulun klassikko – maistuva ja helppo valmistaa. Tämä resepti sopii niin kotona tarjottavaksi kuin joulumyyjäisiin vietäväksi. Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoilla leivot kakusta kuohkean, ja keitettyjen taateleiden vatkaaminen saa taikinaan silkkisen rakenteen.
Taatelikakku säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen hyvissä ajoin ennen joulua. Huoneenlämmössä se säilyy herkullisena 1–2 viikkoa, ja myyjäisissä ostajia voi ohjeistaa pakastamaan kakun jouluksi. Sulatuksen jälkeen voit halutessasi kostuttaa kakkua kevyesti, mikä tuo lisää makua kakkuun.
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to Voiko gluteenittomia jauhoja by Anonymous (not verified)
In reply to Minkä kokoinen vuoka? Onko by Anonymous (not verified)
In reply to Seijan kakkua meinaan nyt by Anonymous (not verified)
In reply to Mikähän neste sopisi tämän by Anonymous (not verified)
In reply to Konjakki soveltuu kakun by Kuluttajaneuvonta
In reply to Konjakki soveltuu kakun by Kuluttajaneuvonta
In reply to kiitos Seija mahtavasta by Anonymous (not verified)
In reply to Mikä on pienin määrä sokeria, by Anonymous (not verified)
In reply to Mikä on pienin määrä sokeria, by Anonymous (not verified)
In reply to Kakkua on tehty vain by Kuluttajaneuvonta
In reply to Juuri tein taatelikakun ja ei by Anonymous (not verified)
In reply to Olisi tosi hyvä jos vuan koko by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! Mietin, että mitäköhän by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! Mietin, että mitäköhän by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! Mietin, että mitäköhän by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! Mietin, että mitäköhän by Anonymous (not verified)
In reply to Gluteenittomana, kiitos! by Anonymous (not verified)
In reply to Ohjeessa ei kerrota milloin by Anonymous (not verified)
In reply to Kaikki teen niinkuin ohjeessa by Anonymous (not verified)
In reply to Olen tehnyt tällä reseptillä by Anonymous (not verified)
In reply to Tulee gluteenittomana by Anonymous (not verified)
In reply to Gluteeniton kakku onnistuu by Anonymous (not verified)
In reply to Siis lisätäänkö kuumiin by Anonymous (not verified)
In reply to Minä teen tällä ohjeella by Anonymous (not verified)