Crumble Cookies ovat täydellinen herkku, joka yhdistää suklaisen cookietaikinan ja monipuoliset täytteet. Annin Uunissa on loihtinut tämän upean reseptin, joka on sekä helppo että näyttävä – täydellinen valinta juhlien tarjoiluun tai ilahduttavaksi lahjaksi ystävälle.

Myllyn Paras Cookietaikina Tuplasuklaa tekee keksien valmistuksesta vaivatonta ja nopeaa. Käytä mielikuvitustasi ja nauti näistä herkullisista kekseistä, jotka varmasti ilahduttavat jokaista makean ystävää!

Ainekset 6 annosta

Kreemi:
50
g
voita
150
g
tuorejuustoa
2-3
dl
tomusokeria
Koristeluun:
vadelmahilloa
lemon curdia
kaakao- ja hasselpähkinälevitettä
kinuskia
kirsikoita
nonparelleja

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan alustalle. Taikina sulaa noin puoli tuntia ilman pakkausta.
  2. Leikkaa taikina kahdeksaan osaan ja pyörittele palloiksi. Voit litistää palloja hiukan, mutta ei tarvitse.
  3. Nosta taikinapallot leivinpaperin päälle pellille, jätä tarpeeksi tilaa leviämiselle.
  4. Paista keksejä 180-asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia, riippuen miten rapeita tai tahmeita keksejä haluat. Nosta keksit jäähtymään.
  5. Valmista kreemi vatkaamalla tomusokeri ja huoneenlämpöinen voi keskenään, kunnes aineet ovat kunnolla sekoittuneet.
  6. Lisää tuorejuusto ja vatkaa, kunnes juusto on kokonaan sekoittunut voin ja tomusokerin sekaan. Vatkaa vielä muutama minuutti, kunnes seos on kuohkeaa ja vaaleaa.
  7. Laita kreemi pursotinpussiin. Voit värjätä osan kreemistä. Ota kaikki muut aineet esille.
  8. Pursottele osalle kekseistä tuorejuustokreemiä ja käytä erilaisia tyllia, jotta saat eri näköisiä keksejä.
  9. Nostele osaan kekseistä kirsikka ja osaan hilloa keskelle. Nostele muutamalle keksille kaakao- ja hasselpähkinälevitettä ja nonparelleja.
  10. Viimeistele pari keksiä myös kinuskilla. Käytä mielikuvitustasi ja nauti!
Resepti:
Annin Uunissa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.