Raikas Kaura-saksanpähkinäsalaatti sopii alkuruoksi tai pääruoan lisukkeeksi. Se on nopea ja helppo valmistaa!

Ainekset 6:lle lisäkkeeksi tai 4:lle ruoaksi annosta

100
g
purjosipulia suikaleina (n. 10 cm)
200
g
fenkolia suikaleina
1
punainen suippopaprika (100 g)
1
dl
saksanpähkinöitä
1
viinisuolaheinäruukku
n.200
g
(rasvatonta) raejuustoa
Kastike:
½
dl
sitruunamehua
½
dl
valkosipulinkynttä
2
valkosipulinkynttä
½
tl
chilijauhetta

Ohje

  1. Keitä suurimot pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä (¾ dl:sta tulee n. 2½ dl). Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Pilko ja sekoita kaikki salaatin ainekset.

  2. Sekoita valmis kastike halutessasi salaattiin tai tarjoile erikseen. Sopii alkusalaatiksi tai pääruoan lisäkkeeksi.

VINKKI: Keitä suurimoita kerralla reilumpi määrä ja käytä kypsiä suurimoita esim. leivontaan tai viilin / jogurtin kanssa (myslin tapaan).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.