Syksyn sienisadosta syntyy upea ja maukas tattipiirakka, joka on helppo valmistaa kaupan pakastetaikinoiden avulla. Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina tekee valmistuksesta helppoa ja nopeaa. Täytteenä käytetään tuoreita herkkutatteja ja purjosipulia, jotka saavat makua mustapippurista ja suolasta. Mehevän ja täyteläisen lopputuloksen takaa kuohukerman, kananmunien ja juustoraasteen yhdistelmä, joka antaa piirakalle sen pehmeän rakenteen ja rikkaan maun.
Tattipiirakka on täydellinen tarjottava syksyisiin juhliin tai arjen herkutteluhetkiin, ja tuore timjami tuo siihen viimeisen silauksen. Ota taikina sulamaan noin puoli tuntia ennen täytteen valmistusta ja nauti vaivattomasta valmistuksesta sekä herkullisesta lopputuloksesta!
En ole koskaan ennen esipaistanut piirakkapohja, eikä olisi kannattanut nytkään. Kun esipaistin piirakkapohjaa, niin se kutistui puolella piirakkavuoassa. Jouduin sitä litistämään ja levittämään puuhaarukalla uudelleen koko vuokaan, koska ei siihen enää kuumana pystynyt käsin koskemaan. Ihan liikaa ylimääräistä äherrystä, teen tästä lähtien niin kuin ennenkin eli en esipaista. Koskaan ei ole pohja raa'aksi kuitenkaan jäänyt.
Muutoin hyvä ohje.