Haettu sivustolta 17.11.2024 Samin viettelevä sienipiirakka Samin viettelevä sienipiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 30 min Kokonaisaika 1 h 5 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Hyödynnä syksyn sienisatoa tähän herkulliseen sienipiirakkaan, joka saa sienien lisäksi makua babypinaatista sekä fetasta. Piirakkapohjan saat kätevästi valmiista pakastetaikinasta, jonka voit painella suoraan vuokaan. Ainekset 6-8 palaa annosta Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, suolainen (380 g) Täyte: 1 l tuoreita kantarelleja 1 punasipuli kourallinen babypinaattia pilkottuna 3 munaa 3 rkl kreikkalaista jogurttia (tai soijavaihtoehto) 1 dl juustoraastetta 100 g fetajuustoa 1 tl suolaa mustapippuria voita paistamiseen ruohosipulia tai persiljaa koristeluun Ohje Paista sienet kuivalla pannulla kunnes niistä irronnut neste on haihtunut. Nosta sienet kulhoon. Lisää pannulle nokare voita ja kuullota pilkottu punasipuli pehmeäksi. Lisää kuullotetut punasipulit sienten sekaan kulhoon. Riko toiseen kulhoon kananmunat ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon kreikkalainen jogurtti ja lisää juustoraaste sekä mausteet. Lisää sieni-sipuliseos ja silputtu babypinaatti mukaan ja sekoita. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täytteet taikinan päälle ja murusta fetajuusto piirakan päälle. Paista 200 asteisessa uunissa 35-40 minuuttia. Koristele ruohosipulilla tai persiljalla! Katso myös Kurosen kuuluisat sämpylät -resepti. Resepti: Sami Kuronen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Paras sienipiirakka tuorejuustolla Kuva Kanapiirakka Kuva Helppo kantarellipiirakka Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kermainen kanakeitto Hunajainen kaura-omenapuuro Uusi Päärynä-kinuski joulutortut Kinuskiset omenaleivokset
Kommentteja ja keskustelua