Ainekset 2-3:lle annosta

½
sitruunan raastettu kuori
5
dl
maitoa
2
rkl
rouhittua mantelia
2-3
rkl
sokeria

Ohje

  1. Pese sitruuna hyvin ja raasta puolikkaan sitruunan keltainen kuoriosa. Kuumenna maito paksupohjaisessa kattilassa. Kun maito alkaa juuri kiehua, ripottele joukkoon mannasuurimot hyvin sekoittaen vispilällä.

  2. Lisää mantelirouhe ja sitruunan kuori ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä 8-10 minuuttia. Sekoita välillä pohjaa myöten, ettei puuro tartu pohjaan ja ettei puurosta tule kokkareista.

  3. Nosta kattila liedeltä ja makeuta sokerilla. Jaa puuro annoskulhoihin ja anna jäähtyä. Tarjoa puuro huoneenlämpöisenä tai kylmänä.

Resepti:
Ohje kirjasta; Laurence ja Gilles Laurendon: Samettisia makuja kermasta, maidosta, rahkasta ja jogurtista, kustantaja WSOY, muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.