Haettu sivustolta 23.11.2024 Aprikoosimannapuuro Aprikoosimannapuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 9 arviota Anna arviosi 4 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) maidoton laktoositon runsaskuituinen vegaaninen R
Ainekset noin 4-7:lle annosta 1 l vettä 1 tlk säilykeaprikooseja liemineen (n. 400 g) ½ dl sokeria (½ tl suolaa) 2 dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita Ohje Kiehauta vesi, säilykeaprikoosit liemineen ja sokeri. Lisää mannasuurimot vatkaten sekaan ja anna kypsyä hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita välillä. Tarjoile kuumana tai kylmänä. Puuron jäähdyttyä sen voi myös vaahdottaa, jos haluaa siitä vaahtopuuroa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mustikkamannapuuro Kuva Tumma mannapuuro Kuva Mansikkamannapuuro Manna- ja vispipuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 10.1.2015 - 12:01 Papaijaa aprikoosin sijaan :) Vastaa Anonyymi kirjoitti 30.3.2014 - 20:40 Pitäisi kokeilla, on niin hyvän näköistä. Vastaa Anonyymi kirjoitti 10.1.2014 - 23:03 Tästä tuli kyllä todella mautonta, edes sokerin lisääminen ei tuonut makua "puuroon". Vastaa Anonyymi kirjoitti 12.9.2013 - 11:16 Ihana Vastaa Näytä lisää kommentteja (4)
Anonyymi kirjoitti 10.1.2014 - 23:03 Tästä tuli kyllä todella mautonta, edes sokerin lisääminen ei tuonut makua "puuroon". Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro