Maistuva mannapuuro saa makua tuoreista mustikoista. Tarjoa aamupalapöydässä tai välipalana!

Ainekset 10 hlö annosta

2
kg
maitoa, laktoositon
0,3
kg
mustikkasosetta
suolaa
fariinisokeria
0,5
kg
mustikoita

Ohje

  1. Keitä löysä mannapuuro maidosta, sokerista, suurimoista ja suolasta.
  2. Ota 2-3 kauhallista puuroa leivinpaperille uunipellille ja levitä se ohuelti ja laita kuivumaan uuniin matalaan lämpöön.
  3. Lisää lopun puuron joukkoon mustikkasose ja sekoita puuro tasaiseksi.
  4. Jaa puuro 15 annosmaljaan ja lisää päälle kuivatettua puuroa tuomaan rakennetta.
  5. Koristele vielä mustikoilla.
Resepti:
Alexander Trivedi, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.