Mannapuuroa varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään 1¼ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita ja annetaan kiehahtaa uudelleen ja kypsyä 5-10 min. Mannavelliä varten kiehautetaan 1 litra maitoa. Lisätään ¾ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita. Vispipuuro valmistetaan puuron ohjeella korvaamalla maito melko voimakkaalla sokeroidulla puolukka- tai herukkamehulla. Puuro vatkataan jäähtyneenä kuohkeaksi vaahdoksi.
Soveltuu parhaiten
Sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Isohkon mannasuurimon raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Sopii myös kuohkeuttamaan leivonnaisia.
Ainekset
VEHNÄ.
VETE.
Ravintosisältö
100 g
energia
1444 kJ
energia
345 kcal
rasva
1,4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0,4 g
hiilihydraatit
69 g
josta sokereita
0,4 g
ravintokuitu
4,0 g
proteiini
11 g
suola
0,01 g
Pakkauksen nettopaino
1 kg
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä.