jäistä marjasekoitusta (esim. puolukoita ja vadelmia)
½
dl
kookosöljyä
Ohje
Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään. Levitä taikina tasaisesti lusikalla painellen irtopohjavuokaan ja pakasta se.
Valmista täyte: liota cashewpähkinät hyvin, kaada liotusvesi pois. Liota taatelit Cointreaussa tai appelsiinituoremehussa, älä kaada tätä nestettä pois. Sekoita kaikki täytteen ainekset ja jauha ne tasaiseksi sauvasekoittimella tai blenderillä niin, että saat moussemaisen seoksen.
Kaada seos pohjan päälle. Pakasta kakku. Ennen tarjoilua ota kakku jääkaappiin pehmenemään noin tunniksi. Koristele tuorein marjoin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Käytä vain kotimaisia pakastemarjoja raakakakkuun
Ulkolaisia pakastemarjoja suositellaan keittämään kahden minuutin ajan tai kuumentamaan 90 asteeseen vähintään viiden minuutin ajan. Sen vuoksi käytä raakakakkuun vain kotimaisia pakastemarjoja.
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".