Puuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä. Lisätään n. 5 dl Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita ja annetaan kypsyä 1 min. Haudutetaan hetki kannen alla. Puuron voi halutessa maustaa suolalla.
Soveltuu parhaiten
Runsaskuituinen hiutalesekoitus, joka sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Antaa maukkautta leivonnaisiin. Sopii myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa tai mysleihin.
Ainekset
TÄYSJYVÄKAURA (50 %) ja -RUIS (50 %).
FULLKORNSHAVRE (50 %) och -RÅG (50 %).
Ravintosisältö
100 g
energia
1463 kJ
energia
350 kcal
rasva
4,8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0,8 g
hiilihydraatit
57 g
josta sokereita
1,2 g
ravintokuitu
14 g
proteiini
12 g
suola
<0,01 g
Pakkauksen nettopaino
450 g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä.