Valmista pohja. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään. Aseta leivinpaperi pienehkön (halkaisija 20 cm) irtopohjavuoan pohjalle. Levitä päälle taikina tasaiseksi kerrokseksi ja pakasta pohja (n. 1 tunnin ajan).
Valmista täyte. Liota cashewpähkinät vedessä (n. 1 tunti), kaada liotusvesi pois. Tarkista, että taateleissa ei ole kiviä. Liota sama aika taateleita liköörissä tai mehussa, älä kaada tätä nestettä pois. Sekoita kaikki täytteen ainekset ja jauha ne tasaiseksi sauvasekoittimella tai blenderillä niin, että saat moussemaisen seoksen. Kaada seos pohjan päälle ja levitä pinta tasaiseksi.
Pakasta kakku uudelleen (n. 2 tuntia). Ota kakku ennen tarjoilua jääkaappiin pehmenemään hetkeksi. Koristele tuorein mansikoin ja mintunlehdin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Satu Nyström/A-lehdet