Haettu sivustolta 21.11.2024 Lehtikaali-sitruunapasta halloumilla Lehtikaali-sitruunapasta halloumilla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 13 arviota Anna arviosi 3 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 20 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 4:lle annosta 200 g lehtikaalia 2 punasipulia 3-5 valkosipulinkynttä 3 rkl voita 2 sitruunaa (luomu) ½ dl tuoretta salvia- tai timjamisilppua 2 dl pippurilla maustettua ruokakermaa 6 dl Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia 200 g halloumijuustoa Päälle: tuoretta salviaa tai timjamia Ohje Ota lehtikaalista paksuin ruoti pois ja leikkaa jäljelle jäänyt kaali ohuiksi suikaleiksi ja suikaloi sipulit. Paista sipulisuikaleet voissa pannulla, lisää lehtikaalisuikaleet. Raasta pestyistä sitruunoista kuoret karkealla terällä, lisää raaste pannulle. Lisää myös sitruunoiden mehu ja tuoretta salviaa tai timjamia. Hauduta viitisen minuuttia. Lisää lopuksi pippurikerma, anna kiehahtaa nopeasti. Keitä yhtä aikaa pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista lopuksi halloumijuusto nopeasti kuivalla pannulla. Kokoa annokset pastasta, lehtikaali-sitruunahöystöstä ja paistetusta juustosta. Koristele halutessasi yrteillä. VINKKI: Pastaan tulee paljon sitruunankuorta, varo raastamasta keltaisen kuoren alla olevaa valkoista osaa. Käytä mieluiten luomusitruunoita. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Satu Nyström/A-lehdet
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Inkivääri-tomaattipenne Kuva Cashewpähkinä-siitakesienipasta Kuva Tomaattinen jauhis-pastavuoka Pastat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 6.8.2020 - 18:31 Miksi tämäkin salaatti tehdään halloumista, kun kotosuomalainen leipäjuusto, rakas "narskujuusto", on paljon maistuvampaa? Vastaa Kuluttajaneuvonta kirjoitti 18.8.2020 - 11:56 In reply to Miksi tämäkin salaatti by Anonymous (not verified) Reseptiin voi käyttää mieleistään juustoa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Anonymous kirjoitti 1.9.2017 - 10:04 Hieno maku ja yksinkertainen tehdä. Vaativat vieraatkin kehuivat. Vastaa Näytä lisää kommentteja (3)
Anonymous kirjoitti 6.8.2020 - 18:31 Miksi tämäkin salaatti tehdään halloumista, kun kotosuomalainen leipäjuusto, rakas "narskujuusto", on paljon maistuvampaa? Vastaa
Kuluttajaneuvonta kirjoitti 18.8.2020 - 11:56 In reply to Miksi tämäkin salaatti by Anonymous (not verified) Reseptiin voi käyttää mieleistään juustoa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Anonymous kirjoitti 1.9.2017 - 10:04 Hieno maku ja yksinkertainen tehdä. Vaativat vieraatkin kehuivat. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro