Sulata taikinaa pakkauksen ohjeen mukaan n. 1 tunti.
Tee sillä aikaa täyte. Paista pannulla broilerisuikaleet ja hienonnettu sipuli, mausta paprikalla ja currylla. Tarkista maku: voit lisätä suolaa, mikäli suikaleissa ei ole.
Levitä sulanut taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada paistettu täyte piirakkapohjalle ja levitä päälle paprikakuutiot. Sekoita munat, kerma, oregano sekä juustoraaste ja kaada seos piiraan päälle.
Paista 200-asteisen uunin alimmalla ritilällä 30–40 min, kunnes piiras saa kauniin värin.
VINKKI: Saat kevyemmän piirakan, kun jätät juustorasteen pois.
Oli tosi hyvää. Itse korvasin oreganon ruohosipulilla ja korianterilla. Ruokakermaksi laitoin kolme yrttiä. Oli raikas ja kevyt maku mutta juustoraaste tasapainotti mukavasti. (Mozzarella juustoraaste)
Moni paprika ja tomaattiallergikko on allerginen punaisille tomaateille ja paprikoille. Kannattaa testata pienellä määrällä keltaisia. Ainakin tässä perheessä homma toimii noin ja monella muullakin.
Tämä oli tosi hyvää. Käytin näin talvella ruohosipulia koristesilppuna ja oranssin väristä paprikaa lisänä, juustona Parmesan. Oli myös herkullisen näköinen. Mummi