Ainekset 8:lle, pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm annosta

Täyte:
n.300
g
broilerisuikaleita
1
iso sipuli tai 2 kesäsipulia varsineen
1
tl
paprikajauhetta
1
tl
currya
1
rkl
kanafondia tai 1 tl suolaa
1
keltainen paprika
2
munaa
dl
maustettua kermaa (esim. kolme juustoa)
2–3
rkl
tuoretta oreganoa silputtuna
1–2
dl
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Sulata taikinaa pakkauksen ohjeen mukaan n. 1 tunti.

  2. Tee sillä aikaa täyte. Paista pannulla broilerisuikaleet ja hienonnettu sipuli, mausta paprikalla ja currylla. Tarkista maku: voit lisätä suolaa, mikäli suikaleissa ei ole.

  3. Levitä sulanut taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada paistettu täyte piirakkapohjalle ja levitä päälle paprikakuutiot. Sekoita munat, kerma, oregano sekä juustoraaste ja kaada seos piiraan päälle.

  4. Paista 200-asteisen uunin alimmalla ritilällä 30–40 min, kunnes piiras saa kauniin värin.

VINKKI: Saat kevyemmän piirakan, kun jätät juustorasteen pois.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.