Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää loput aineet ja sekoita sen verran, että taikina on tasaista.
Jaa taikina muffinivuokiin, esimerkiksi tukeviin paperi- tai foliovuokiin tai silikonivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia muffinien koosta riippuen.
Valmista kuorrutus. Sulata suklaa, ota pois liedeltä tai mikrosta ja sekoita joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto ja tomusokeri, mausta vaniljalla. Värjää seos halutessasi elintarvikevärillä.
Levitä kuorrutus heti lämpimänä jäähtyneiden kakkusten päälle, koristele nonparellein heti.
VINKKI: Käytä tarvittaessa laktoosittomia tai vähälaktoosisia maitovalmisteita. Katso myös Kuppikakut Porkkanataikinalla -reseptimme!
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Hyvää tuli, vaikka muffinssivuoat vähän levahti. Tein 1 dl kaikkea, niin sai sopivasti pienemmän satsin! Pohdin vielä, että voisiko sokerin määrän puolittaa ja lisätä banaania sen tilalle? Pitää varmaan testata. Helppo ohje!