Nauti herkullisista ja helposti valmistettavista tuplasuklaakekseistä, jotka ovat täydellinen valinta makeannälkään. Myllyn Paras Cookietaikina Tuplasuklaa tekee leipomisesta vaivatonta ja nopeaa. Koristele keksit haluamallasi tavalla, esimerkiksi suklaaraidoilla, nonparelleilla tai pähkinärouheella, ja luo omia herkullisia variaatioita. Keksitaikina soveltuu myös muiden makeiden leivonnaisten leipomiseen, kokeile vaikka kakkupohjana.

Ainekset annosta

koristeluun esim. suklaata, nonparelleja, makeisia

Ohje

  1. Sulata cookietaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Lämmitä uuni 170-180 asteeseen.
  3. Jaa taikina haluamasi kokoisiin paloihin, pyöritä palloiksi ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voit painaa palloja hieman litteämmiksi halutessasi.
  4. Voit myös tuunata taikinaa haluamallasi tavalla, lisäämällä esimerkiksi taikinan joukkoon makeisia.
  5. Paista keksejä uunin keskitasolla noin 8-10 minuuttia tai kunnes keksit ovat saaneet kauniin kullanruskean värin.
  6. Anna keksien jäähtyä pellillä hieman ennen koristelua.
  7. Koristele keksit haluamallasi tavalla, esimerkiksi sulata suklaata ja tee raitoja.
Resepti:
Taru Vihavainen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.