Kiehauta vesi, lisää riisi ja kasvisliemikuutio, kypsennä 15 minuuttia. Raasta sillä aikaa porkkanat ja hienonna tai raasta kiinankaali ja sipuli. (Voit käyttää vaihtoehtoisesti pelkästään 500 g porkkanaa tai 500 g kiinankaalia).
Sekoita kaikki ohjeen ainekset keskenään ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja halutessasi muutama voinokare. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 1 tunti tai miedossa lämmössä pidempään. Vaihtelua saa vaihtamalla esim. porkkanan punajuureen.
Jättäkää porkkana pois, käyttäkää 500g kiinankaalia. Pyöräyttäkää myös pannulla vähän tummaa soijarouhetta runsaassa öljyssä ja lisätkää rouhe mukaan laatikkoon. Tulee mielettömän hyvää!