Paista porsaanlihasuikaleet ja sienet öljyssä pannulla. Lisää joukkoon kuoritut ja hienonnetut sipulit ja anna hetken aikaa pehmentyä lihan ja sienien kanssa.
Keitä Riisi+Ohraa lihaliemessä isossa kattilassa noin 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt. Poista kaalista kanta ja suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Lisää kattilaan hetkeksi hautumaan.
Sekoita joukkoon lihasuikale-sieni-sipuliseos. Mausta seos ja kaada se voideltuun, reilun kokoiseen uunivuokaan. Vatkaa munat maidon joukkoon ja valuta liemi tasaisesti vuokaan.
Kypsennä laatikkoa 175 -asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Tarjoa lisänä esimerkiksi puolukka-kurpitsasalaattia.
Resepti:
Sakari Lehtinen, Elimäki, Kotikokki -kisa / Ruokareseptit