Ainekset 4-6:lle annosta

400
g
jauhelihaa
2
sipulia
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
reilusti mausteita: jauhelihamaustetta, pippuria, suolaa maun mukaan
1
ps
herne-maissi-porkkana-sekoitusta (n. 300 g)
2
tlk
kermaa (4 dl)
n.100
g
emmental- tai polar-juustoraastetta

Ohje

  1. Pätki spagetti 2-3 osaan tai käytä valmiiksi pätkää spagettia eli Raketti Spagettia. Pistä kiehumaan suolalla tai liemikuutioilla maustettuun veteen. Ruskista jauheliha ja sipuli, sekoita tomaattimurska joukkoon ja mausta mieleiseksi esim. jauhelihamausteella ja pippurilla.
  2. Lado vuokaan keitetty spagetti, jauheliha ja pakastevihannekset ja sekoita. Kaada kermapurkit joukkoon ja ripottele päälle juustoraaste. Myös Aura-juusto sopii hyvin ruokaan.
  3. Paista noin 200 asteessa 30-45 min tavallisessa uunissa, kiertoilmauunissa 175 asteessa 20-40 min.

Tämä "spagettipaistos", "uunispagetti" tai "rakettispagettivuoka" on älyttömän nopea, edullinen ja helppo ruoka, johon ihastuvat niin pienet kuin isommatkin syöjät. Jauheliha-spagettivuoka on makaronilaatikon ja lasagnen välimalli, mutta toimii aina.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuulija Satu Jokihalme, Tikkakoski

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.