Haettu sivustolta 5.11.2024 Viinerit Vihreitä kuulia -marmeladilla Viinerit Vihreitä kuulia -marmeladilla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 1 h 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Helpot ja herkulliset viinerit syntyvät Wienertaikinasta sekä Vihreitä kuulia -marmeladista. Viinerin täytteeksi sopivat kaikenlaiset paistonkestävät hillot sekä kreemit. Ainekset 10 kpl annosta 1 pkt Myllyn Paras Wienertaikinaa (500 g) 1 kananmuna 1 prk Vihreitä kuulia -marmeladia Viimeistelyyn: tomusokeria Ohje Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min. Leikkaa levyt keskeltä kahtia neliöiksi ja taittele kulmat keskelle. Anna koota liinan alla n. 40–50 min. Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi päälle marmeladia. Paista uunissa 225 °C n. 12–15 min. Viimeistele valmiit viinerit tomusokerilla. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mansikkaviinerit Kuva Omenakampaviinerit Kuva Valkosuklaa-ruusuviineri Pullat ja wienerit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua