Helpot ja herkulliset viinerit syntyvät Wienertaikinasta sekä Vihreitä kuulia -marmeladista.

Viinerin täytteeksi sopivat kaikenlaiset paistonkestävät hillot sekä kreemit. 

Ainekset 10 kpl annosta

1
kananmuna
1
prk
Vihreitä kuulia -marmeladia
Viimeistelyyn:
tomusokeria

Ohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.

  2. Leikkaa levyt keskeltä kahtia neliöiksi ja taittele kulmat keskelle. 

  3. Anna koota liinan alla n. 4050 min. 

  4. Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi päälle marmeladia.

  5. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

  6. Viimeistele valmiit viinerit tomusokerilla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.