Myllyn Paras Wienertaikina on voilla leivottu lehtevä taikina. Viinereiden lisäksi taikina sopii kaikenlaisiin makeisiin lehteviin leivonnaisiin kuten piirakoihin, torttuihin ja leivoksiin.
Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min. Leikkaa sulaneet levyt keskeltä kahtia neliöiksi ja anna kohota huoneenlämmössä liinan alla n. 40-50 min. Halutessasi voitele pohjat kevyesti kananmunalla ja ripottele päälle esim. raesokeria tai mantelirouhetta. Lisää pohjien keskelle vajaa ruokalusikallinen haluamaasi paistonkestävää täytettä. Paista viinerit uunin keskiosassa 225 °C n. 12-15 min.
Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti.