Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.
Kauli taikinalevyjä pituussuunnassa hieman ohuemmiksi ja jaa taikinalevy kahtia, jolloin saat kaksi suorakaiteen muotoista taikinalevyä.
Aseta taikinalevyn keskelle noin teelusikallinen aprikoosimarmeladia sekä teelusikallinen omenamarmeladia raitoina. Laita marmeladin päälle omenakuutioita. Täytettä ei kannata laittaa liikaa, jotta viinerin saa suljettua.
Taita viineri suljetuksi taskuksi. Painele reunat hyvin kiinni ja voit siistiä reunat vielä taikinapyörällä. Paina sormin taikinan reunaa siten, että saat hieman enemmän taikinareunaa. Jaa veitsellä taikinareuna 4-5 osaan, jolloin saat kampareunuksen.
Anna koota liinan alla n. 40–50 min.
Voitele kampaviinerit kananmunalla ja ripottele halutessasi pinnalle raesokeria.
Kommentteja ja keskustelua