Ainekset 10:lle alkupalaksi tai 4-5:lle pääruoaksi annosta

2
ps
erivärisiä salaatteja, esim. tammenlehvää ja rucolaa
1
rku
salviaa
5
viikunaa
2
punasipulia
1
ps
punajuurichipsejä
2
dl
cashew- tai pekaanipähkinöitä
400
g
halloumijuustoa
Kastike:
½
dl
balsamikoa
1
dl
oliiviöljyä
1
rkl
juoksevaa hunajaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee, jotta pasta jää al dente. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

  2. Leikkaa viikunat lohkoiksi, viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Freesaa sipulirenkaat ja pähkinät nopeasti pannulla. Kokoa aineksista annossalaatit suoraan tarjoilulautasille.

  3. Paista halloumit, mieluiten juuri ennen tarjoilua. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään ja pirskota kastiketta salaattiannoksille.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.