erivärisiä salaatteja, esim. tammenlehvää ja rucolaa
1
rku
salviaa
5
viikunaa
2
punasipulia
1
ps
punajuurichipsejä
2
dl
cashew- tai pekaanipähkinöitä
400
g
halloumijuustoa
Kastike:
½
dl
balsamikoa
1
dl
oliiviöljyä
1
rkl
juoksevaa hunajaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
suolaa
Ohje
Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee, jotta pasta jää al dente. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
Leikkaa viikunat lohkoiksi, viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Freesaa sipulirenkaat ja pähkinät nopeasti pannulla. Kokoa aineksista annossalaatit suoraan tarjoilulautasille.
Paista halloumit, mieluiten juuri ennen tarjoilua. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään ja pirskota kastiketta salaattiannoksille.
Kommentteja ja keskustelua