Tämä wokki on erittäin nopea valmistaa!

Ohjeessa on käytetty eineslihapullia, mutta luonnollisesti voit myös käyttää itse valmistettuja lihapullia.

Ainekset 4:lle annosta

1
varhaiskaali
1
sipuli tai 2-3 nippusipulia varsineen
2-3
porkkanaa
1
rkl
öljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
300-400
g
eineslihapullia (paahdettuja)
3-4
tomaattia lohkoina
persiljaa tai ruohosipulia
vähän pastan keitinvettä

Ohje

  1. Huuhdo kasvikset. Puolita ja suikaloi kaali. Silppua sipuli tai leikkaa nippusipulien sipuliosa viipaleiksi ja varret pätkiksi. Leikkaa porkkanat penneiksi. Lorauta öljy wokkipannuun, lisää kasvikset paitsi sipulinvarret ja wokkaa hetken aikaa. Mausta.

  2. Jos haluat maustaa eineslihapullia, kaada ne paistinpannuun ja lisää joukkoon esim. paprikajauhetta. itämaista maustetahnaa (tandoori, curry tms.) ja heiluttele pannua niin, että lihapullat maustuvat.

  3. Kaada maustuneet ja lämmenneet lihapullat, tomaattilohkot ja sipulinvarsipätkät kasvisten joukkoon ja pyöräytä sekaisin ja lisää tarvittaessa vähän pastan keitinvettä liemeksi. Ripottele joukkoon ruohosipuli tai persiljasilppu ja nosta pöytään pastan joukkoon sekoitettuna tai kummatkin erikseen.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.