Ainekset 4-5:lle annosta

2
rkl
öljyä
1
sipuli
6-8
valkosipulinkynttä tai 1-2 rkl valkosipulitahnaa
2-3
porkkanaa
n.400
g
jauhelihaa
7
dl
vettä
2
rkl
lihafondia
1-2
cm
inkiväärijuurta raasteena tai 2 tl inkivääritahnaa
1
tl
chilijauhetta
1-2
avokadoa
1
tuore basilikaruukku
parmesaanijuustolastuja

Ohje

  1. Viipaloi sipuli, murskaa valkosipuli ja suikaloi porkkanat. Paista ne ja jauheliha nopeasti öljyssä wokkipannussa tai kasarissa.
  2. Lisää vesi ja fondi sekä inkivääri ja chili. Mikäli et pidä niin mausteisesta ruoasta, voit jättää jommankumman pois.
  3. Kun vesi kiehuu, lisää pasta. Anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min.
  4. Lisää pilkottu avokado ja tuoretta basilikaa ja anna kypsyä vielä 1-2 min. Laita annosten pinnalle koristeeksi tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.