Tämä Vappu Pimiän sienipasta yhdistää metsäsienten täyteläiset maut raikkaisiin yrtteihin ja sitruunaan. Metsäsienet paistetaan voissa ja oliiviöljyssä sipulin ja valkosipulin kera, ja chilin lämpö sekä sitruunamehun raikkaus tuovat pastaan mukavan tasapainon. Tuore timjami ja persilja viimeistelevät annoksen, ja parmesaaniraaste tuo täyteläistä syvyyttä.
Tämä herkullinen pasta valmistetaan Myllyn Paras Spagetista, joka sitoo maut täydellisesti yhteen. Tämä resepti on täydellinen valinta, kun haluat nopeasti valmistaa herkullisen ja metsän makuja kunnioittavan pastan!
Ainekset annosta
1-1½
l
metsäsieniä putsattuna
25
g
voita
kunnon loraus oliiviöljyä
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
vähän kuivattua chiliä tai ½ punainen chili
½
sitruunan mehu
pari oksaa timjamia tai kourallinen tuoretta persiljaa silputtuna tai molempia
Laita spagetin kypsymisvesi kiehumaan ja kypsennä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista sienet ja pilko isommat vähän pienemmiksi. Silppua sipulit ja chili, jos käytät tuoretta.
Kaada loraus oliiviöljyä pannuun, lisää joukkoon sipulit ja chili, freesaa hetki. Heitä sekaan sienet ja paista niin, että sienistä haihtuu nesteet ja ne ottavat hieman väriä.
Lisää sitruunanmehu, yrtit ja mausteet. Kaada sekaan kypsä spagetti ja kääntele. Lisää joukkoon voi ja parmesaanijuusto. Sekoita ja tarjoa heti.
Kommentteja ja keskustelua